اطلاعات فنی
توضیحات

دانه های کاکائو دانه های گیاه کاکائو است که از میوه آن به نام غلاف استخراج می شود. وقتی بذرها از غلاف (پوسته)برداشته شوند بسیار مرطوب هستند. بنابراین ، باید آنها را بو داده تا برای تهیه پودر کاکائو خشک شوند. طعم و مزه پودر کاکائو آنطور که تصور میکنید شیرین نیست. در عوض ، خوردن آن بسیار تلخ و دشوار است. شکلات هایی که می خوریم حاوی مقدار کمی پودر کاکائو است که با مواد دیگری مانند شیر ، شکر و خامه مخلوط شده اند. کاکائو برای شیرینی سازی ، نانوایی ، بستنی ، صنایع شکلات سازی ، لبنیات ، کلوچه و ... مناسب است. شرکت تهران سنبله در حال وارد کردن دانه های کاکائو با کیفیت خوب و قیمت مناسب میباشد.