دانه کاکائو

دانه های کاکائو دانه های گیاه کاکائو است که از میوه آن به نام غلاف استخراج می شود. وقتی بذرها از غلاف (پوسته)برداشته شوند بسیار مرطوب هستند. بنابراین ، باید آنها را بو داده تا برای تهیه پودر کاکائو خشک شوند. طعم و مزه پودر کاکائو آنطور که تصور میکنید شیرین نیست. در عوض ، خوردن آن بسیار تلخ و دشوار است. شکلات هایی که می خوریم حاوی مقدار کمی پودر کاکائو است که با مواد دیگری مانند شیر ، شکر و خامه مخلوط شده اند. کاکائو برای شیرینی سازی ، نانوایی ، بستنی ، صنایع شکلات سازی ، لبنیات ، کلوچه و ... مناسب است. شرکت تهران سنبله در حال وارد کردن دانه های کاکائو با کیفیت خوب و قیمت مناسب میباشد.

[products ids="187,188,189" columns="3"]